Actualitate

Un deputat PSD a provocat un accident rutier după care a fugit de la fața locului

Deputatul PSD Mircia Muntean, primar al Devei timp de 16 ani, a fost implicat, joi seară, într-un accident rutier produs pe şoseua de centură a oraşului. El a lovit cu maşina un autobuz, un camion şi un autoturism după care, potrivit martorilor, deputatul PSD a plecat de faţa locului, fiind găsit de poliţiştii locali.

Potrivit şefului Poliţiei Locale Deva, Nicolae Lavu, deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat într-un accident rutier produs, joi seară, pe şoseaua de centură a Devei.

"Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Locală Deva mi-a comunicat că a avut loc un accident rutier în care a fost implicat şi deputatul Mircia Muntean. Poliţia Locală Deva a asigurat perimetrul accidentului până la sosirea Poliţiei Rutiere şi a Ambulanţei", a declarat Nicolae Lavu, citat de Mediafax.


Potrivit acestuia, deputatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva cu răni la cap şi la faţă.

În accidentul produs joi seară, pe Calea Zarandului din Deva, în apropierea staţiei CFR, au fost implicate un autobuz, un autocamion şi două autoturisme.


Potrivit martorilor, deputatul PSD ar fi cel care a provocat accidentul, după care a plecat de faţa locului, fiind găsit de poliţiştii locali.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara arată, într-un comunicat de presă, că din primele cercetări reiese că în urma accidentului nu au fost înregistrate victime (situaţie în care legislaţia în vigoare prevede obligativitatea ca persoanele implicate să se prezinte la unitatea de Poliţie în 24 de ore), iar poliţiştii rutieri, fiind sesizaţi, fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi.


Şoferilor implicaţi în accident li se vor preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, se mai arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter