Actualitate

Furat de bani şi maşină de propriul şofer

Un bărbat de 58 de ani din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a furat o maşină pe care o conducea în calitate de şofer al unui reprezentant economic. Prejudiciul se ridică la 135.000 de lei.

Un bărbat din Bucureşti a sesizat Poliţia luni, 22 septembrie, cu privire la faptul că în jurul orei 13:00 a fost furat de maşina cu care se deplasa. Bărbatul era în calitate de reprezentat al unui agent economic şi se afla în Cluj în interes de serviciu. Maşina era condusă de un alt bărbat, de 58 de ani, tot din Bucureşti.

În momentul în care şoferul a rămas singur pentru câteva clipe pe varianta de ocolire Vâlcea – Apahida, acesta a plecat cu maşina, în care se aflau acte de identitate, 70.000 de lei, carduri bancare, două telefoane mobile şi cinci motoare electrice.


Hoţul a abandonat în cele din urmă maşina pe strada Fabricii din Cluj. Bărbatul a lăsat în maşină utilajele, dar suma de 70.000 de lei a luat-o cu el. Poliţiştii l-au găsit marţi, 23 septembrie, într-o staţiune turistică din judeţul Bihor. Asupra acestuia au fost găsiţi 65.000 de lei.

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 135.000 lei, acesta fiind recuperat în proporţie de peste 95 %.


„Bărbatul de 58 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de codul penal. Acesta urmează să fie prezentat în faţa procurorului de supraveghere cu propunere legală. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter