Actualitate

Patru tineri au furat un depozit bucată cu bucată

Patru tineri au fost identificați de polițiști ieri, 20 august, și sunt cercetați pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Potrivit polițiștilor cei trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, împreună cu un minor de 17 ani, ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv piese metalice dintr-un depozit situat în Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.500 de lei. Totul a avut loc în perioada ianuarie-mai 2014. Cei patru sunt din Cluj-Napoca.

Tânărul de 21 ani ar fi alimentat cu carburant un autoturism la o benzinarie de pe strada Oaşului în 23.04.2014 şi ar fi plecat fără să achite contravaloarea acestuia, cauzând un prejudiciu de 202,11 lei. În urma verificarilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că numerele de înmatriculare folosite aparţin altui autoturism. Faţă de tânărul de 21 ani, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infractiunilor de furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


Ceilalți trei tineri sunt urmăriți penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter