Actualitate

Trei hoţi de capace de roţi de maşini au fost prinşi de poliţiştii clujeni

Peste 20 de capace pentru roţi au fost recuperate de poliţişti în urma investigaţiilor efectuate, iar trei tineri sunt cercetaţi pentru furt de pe auto.

La data de 22 iulie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 5 Poliţie au fost depistaţi trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras capacele pentru roţi de pe mai multe autoturisme.

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, din Cluj-Napoca, în cursul anului, ar fi sustras de la mai multe autovehicule aflate pe raza cartierului Grigorescu, 22 de capace pentru roţi.


Faţă de cei trei, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Până în prezent, Poliţia a fost sesizată de către o singură parte vătămată, care a reclamat furtul a patru capace auto, în valoare de circa 400 de lei, în cazul căreia prejudiciul a fost recuperat în totalitate.


“Persoanele care au fost victimele unor astfel de furturi, comise pe raza cartierului Grigorescu, sunt rugate să se adreseze Secţiei 5 Poliţie, astfel încât cei bănuiţi de săvârşirea faptei să poată fi traşi la răspundere penală pentru întreaga activitate infracţională”, transmis poliţiştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter