Actualitate

Bătaie în Mănăştur: doi bărbaţi au fost atacaţi cu un cuţit de un tânăr băut

Doi bărbați de 31, respectiv 40 de ani, din județele Cluj și Alba au fost răniți ieri după ce au fost atacaţi cu un cuțit de către un tânăr care consumase băuturi alcoolice.

"La data de 10 iulie, în jurul orei 03:53, Poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe malul unui pârâu din cartierul Mănăştur, două persoane de sex masculin au fost agresate fizic",  au declarat surse din poliție.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că victimele, în urma unor altercaţii verbale survenite pe fondul consumului de alcool, au fost vătămate corporal de un bărbat.


Agresorul a fost identificat.

"În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, în doar trei ore, bărbatul, suspectat că ar fi cauzat leziuni victimelor, a fost identificat şi depistat de poliţişti, pe raza municipiului Cluj-Napoca. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 31 de ani, din judeţul Timiş", au spus polițiștii.


Bărbatul care i-a agresat pe cei doi este cercetat acum de către polițiști. "Un bărbat de 31 de ani este cercetat de poliţişti pentru lovirea a două persoane, incident survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice", au mai spus reprezentanți ai IPJ Cluj.

Victimele au fost transportate de urgență la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter