Actualitate

A venit din Gherla să fure biciclete în Cluj. A ajuns după gratii

Poliţiştii clujeni au reţinut 24 de ore un bărbat de 27 de ani, care ar fi sustras o bicicletă din curtea unui imobil din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 28 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie au reţinut 24 de ore un bărbat de 27 de ani, din Gherla, care ar fi sustras o bicicletă din curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

În jurul orei 11:20, acesta ar fi pătruns în curtea imobilului aflat în construcţie şi ar fi sustras bicicleta, fiind surprins de partea vătămată, care a sesizat Poliţia.


“Echipajul de poliţie, care s-a deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, a identificat bărbatul ca fiind un tânăr de 27 de ani, din municipiul Gherla. În urma administrării probatoriului, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 1.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate. Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter