Actualitate

Ludovic Orban şi suporteri ai U Cluj, printre susţinătorii lui Seplecan pentru şefia CJ Cluj

Deputatul PNL Ludovic Orban şi Verdes Attila, zis “Hienă”, unul dintre cei mai înfocaţi fani ai Universităţii Cluj, participă la şedinţa de Consiliu Judeţean Cluj de miercuri unde pe ordinea de zi se află şi un proiect de hotărâre privind schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui CJ Cluj, Ioan Oleleu şi numirea în funcţia de preşedinte interimar al instituţiei al lui Mihai Seplecan.

Deputatul PNL Ludovic Orban a ajuns la Cluj-Napoca unde a luat parte la negocierile dintre PNL şi PDL pentru formarea unei noi majorităţi în Consiliul Judeţean Cluj.

Acesta a fost ţinta glumelor şi a ironiilor venite din partea consilierilor judeţeni de la PSD.


„Suntem onoraţi de de vizita unui demnitar al Parlamentului nostru. Şmecheria prin care se încearcă tot felul de nebunii nu e caracteristic unui consiliu judeţean, poate era mai interesant dacă distinsul invitat prezent astăzi (n.red. Ludovic Orban, deputat PNL) era aici când se discutau proiecte importante pentru judeţul Cluj. Ar fi fost mai interesant. Poate se distrează bine seara, dar în rest nu ştiu ce înseamnă prezenţa domniei sale aici”, a precizat Dănuţ Canta (PSD).

Pe durata şedinţei de CJ Cluj Ludovic Orban a fost mai atent la telefonul mobil decât la ce se discuta în plen. Nu a intervenit deloc în discuţii, nici atunci când social democraţii îi acuzau pe cei de la PNL de trădare.


Pe de cealaltă parte, “Hienă” s-a plimbat prin sala de şedinţă şi a făcut poze cu Mihai Seplecan.

Şedinţa de astăzi de Consiliu Judeţean a fost precedată de negocieri între PDL, PNL şi PPDD care să permit constituirea unei majorităţi solide.


Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat în 26 mai după Delegaţia Permanentă, că va candida pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congresul extraordinar.

”Am spus că în momentul în care postul de preşedinte al PNL va deveni vacant, voi candida la funcţia de preşedinte al PNL şi spun”, a declarat deputatul PNL.

Ultimele Stiri
abonare newsletter