Actualitate

Meteo: Vară în toată regula. Ce temperaturi sunt în Cluj-Napoca

Vremea continuă să fie foarte caldă şi luni, în ultima zi a weekendului prelungit, când temperaturile vor ajunge în unele locuri şi la 33 de grade Celsius.

Termometrele vor indica 28 de grade la Suceava şi 29 la Sibiu, în timp ce la Iaşi, Bacău, Ploieşsti, Cluj-Napoca şi Giurgiu vor fi 30 de grade.

Locuitorii din Craiova şi Galaţi vor avea parte de 31 de grade la umbră, în timp ce locuitorii din Arad, Satu Mare, Baia Mare şi Târgu Jiu vor avea 32 de grade în termometre.


Cel mai cald va fi la Timişoara, unde temperaturile vor ajunge până la pragul canicular, mercurul urmând a urca până la 33 de grade.

În Bucureşti sunt aşteptate 31 de grade, iar cerul va fi predominant senin, însă în a doua parte a zilei sunt posibile ploi cu caracter de aversă.


Cei care vor să se bucure de ziua de Rusalii la munte trebuie să ştie că la Braşov vor fi 27 de grade, însă şi aici sunt posibile ploi de vară după-amiaza şi seara.

În schimb, cei care se află la mare, se bucură de soare şi de temperaturi de până la 30 de grade Celsius.


La ora 9.00, temperaturile erau cuprinse între 11 grade Celsius, la Joseni, şi 25 de grade, în mai multe oraşe din Câmpia Bărăganului şi Dobrogea.

Meteo: Vara în toată regula - prognoza pe trei zile

Marţi, vremea se va încălzi şi mai mult, în Capitală temperaturile urmând să urce până la 33 de grade, iar în multe oraşe din ţară vor trece de 30 de grade. Cel mai cald va fi din nou în vestul ţării, la Timişoara urmând a se înregistra 34-35 de grade. În nordul şi estul ţării sunt posibile însă ploi cu caracter de aversă.


Miercuri, temperaturile vor scădea puţin, pe fondul unei uşoare instabilităţi atmosferice, mai ales în nordul ţării şi la munte. În Capitală se vor înregistra 31 de grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter