Actualitate

Maşină furată de pe o stradă din Cluj-Napoca, găsită într-un garaj din Satu Mare

Poliţiştii clujeni au identificat şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 50 de ani, din judeţele Cluj şi Satu Mare, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în sustragerea unui autoturism de pe raza municipiului Cluj-Napoca şi cercetaţi pentru „furt calificat” şi „tăinuire.”

sursa foto: cugetliber.ro sursa foto: cugetliber.ro

În noaptea de 13/14 aprilie, doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, judeţul Cluj, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din municipiul Cluj-Napoca. Ulterior, ar fi transportat autoturismul în afara judeţului, respectiv în Satu-Mare, unde ar fi intenţionat să îl înstrăineze.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii clujeni, în data de 7 mai 2014, autovehiculul a fost localizat şi ridicat de pe raza judeţului Satu Mare, din garajul unui sătmărean, unde a fost depozitat de cei în cauză.


Activitatea celor doi ar fi fost sprijinită de alţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”.

La data de 13 mai, poliţiştii au depistat asupra unuia dintre cei patru bărbaţi cercetaţi pentru „tăinuire” şi dispozitivele electronice utilizate în vederea sustragerii de autovehicule.


Bărbaţii de 24, respectiv de 27 de ani sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi Bihor, precum şi cu cel al poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale Bucureşti.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 180.000 de lei, fiind recuperat de către poliţişti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter