Actualitate

Cele 30 de mașini de lux ale actorului Paul Walker vor fi scoase la licitație

Magazinul de piese auto și de mașini de curse, Always Evolving, deținut de actorul Paul Walker și prietenul său, Roger Rodas s-a închis în decembrie 2013, la scurt timp după moartea celor doi.

Colecţia de maşini de lux a actorului Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie într-un accident de automobil, va fi scoasă la vânzare. Reprezentanţii magazinului de piese auto şi de maşini de curse Always Evolving se vor ocupa împreună cu administratorii averii actorului de vânzarea colecţiei de 30 de maşini de lux, printre care se află automobile din mărcile BMW, Audi, Mustang şi Porsche, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Administratorii averii lui Paul Walker nu i-au folosit numele acestuia în legătură cu vânzarea, explicând că actorul nu şi-ar fi dorit ca preţul maşinilor să crească datorită celebrităţii sale.


Vânzarea maşinilor se va realiza prin intermediul unor agenţi specializaţi în astfel de tranzacţii.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera, condus de prietenul său, Roger Rodas, a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi şoferul automobilului, de asemenea decedat în accident, participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.


După moartea lui Paul Walker, magazinul Always Evolving, înfiinţat în 2012 de Walker şi Roger Rodas, a fost închis în decembrie, conform unor surse, deşi site-ul firmei este încă funcţional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter