Actualitate

Accident în lanţ. Trei maşini avariate şi o persoană rănită

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc ieri după masă pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Ieri, la ora 15.20, pe Calea Turzii s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a trei autovehicule.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, un bărbat de 53 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Turzii înspre strada Observatorului, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula pe aceeaşi direcţie şi se afla în faţa sa.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a a unei femei de 46 de ani, din Cluj-Napoca, conducătoarea auto a celui de-al doilea autoturism şi avarierea a trei autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 2.500 lei.


Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter