Actualitate

Macovei, mesaj dur pentru Ponta, după episodul ”Fă, Doina”

Europarlamentarul Monica Macovei publică, pe blogul personal, un text dur la adresa premierului Victor Ponta, acuzându-l pe acesta că a oferit un spectacol grotesc și nu mai are milă decât de baronii PSD care au probleme în justiție.

În opinia lui Macovei, “vizita de lucru” a lui Ponta pe domeniul Teleorman, administrat de baronul Dragnea de peste 10 ani de zile, arată lipsa de compasiune față de suferința și nevoile oamenilor care și-au pierdut membri de familie sau agonisirea de-o viață sub ape.

Ponta are compasiune față de corupții din PSD luați de DNA, de care nu se “dezice”, dar nu are compasiune pentru oamenii care se uită neputincioși cum au pierdut totul din cauza corupției, incompetenței și iresponsabilității lui și a lui Dragnea, precum și a celor care au condus județul Teleorman atâția ani, spune Macovei.  


„Ponta nu a fost cu barca prin Teleorman să rezolve o problemă, ci să puncteze mediatic de pe urma tragediei acelor oameni, exact așa cum face de fiecare dată.

S-a dus cu “barca de reportaj” după el, a avut grijă să nu-și ude cizmele de cauciuc, urcând în barcă chiar și când apa era de doar câțiva centimetri, a stat să fie tras cu barca de angajații ISU, dând impresia unui mare vizir sau unui pașă cărat de vasali.


O astfel de imagine nu veți vedea în nicio țară civilizată din lume. Ponta a fost personajul principal al unui spectacol grotesc nemaiîntâlnit. Recent, la inundațiile din Marea Britanie, prinții William și Harry au intrat în apă în cizme de cauciuc și au ajutat la construirea unui dig.

O lume întreagă îl știe pe Ponta că este mitoman. Acum a dovedit că este și mitocan, întrebând-o pe ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană: “Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?“.


Dacă Ponta i-ar fi întrebat chiar pe cei inundați dacă “au chef de inundații”, aceștia l-ar fi obligat să muncească, în apă, alături de ei, să facă diguri, ca răspuns la nesimțirea și aroganța lui“, scrie Macovei.

Europarlamentarul mai subliniază că vizita lui Ponta în Teleorman este o nouă confirmare că România este condusă de cel mai incompetent, iresponsabil și rupt de realitate Guvern de dupa 1989.


„România și românii merită să aibă un Guvern competent și condus de o persoană matură și responsabilă, nu de un claun mincinos și arogant, preocupat numai de propria imagine pe seama tragediei oamenilor“, încheie aceasta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter