Actualitate

O ”Săptămână altfel” la Opera Națională Română din Cluj-Napoca

Opera Națională Română din Cluj-Napoca sărbătorește, în perioada 7-11 aprilie 2014, "Săptămâna altfel alături de elevi și profesori", prin spectacole care vor încânta publicul tânăr.

O ”Săptămână altfel” la Opera Națională Română din Cluj-Napoca O ”Săptămână altfel” la Opera Națională Română din Cluj-Napoca

Cu ocazia programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun 7-11 aprilie 2014”, desfăşurat anual cu scopul educării şi a lărgirii orizonturilor celor nici într-o manieră neconvenţională, Opera Naţională Română din Cluj-Napoca propune un program lejer, plăcut şi în acelaşi timp artistic şi educativ, care să apropie publicul tânăr de valorile sale.

Luni, 7 aprilie, de la ora 12.00, copiii îi vor putea vedea pe zglobii Hänsel şi Gretel în povestea muzicală după fraţii Grimm, ce le poartă numele.


Cel de-al doilea spectacol muzical „altfel”, programat pentru miercuri, 9 aprilie, de la ora 18.30, aduce savuroasa operetă „Văduva veselă”, aflată la a doua sa reprezentaţie în urma marelui succes al premierei, desfăşurată la finalul lunii martie.

Săptămâna altfel se încheie la Opera Națională Română în acelaşi ritm voios, cu hipnotizantul spectacol de balet „Coppélia”, joi, 10 aprilie, de la ora 11.00.


Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 14, telefon: 0264-592.466, deschisă de luni până vineri între orele 11-17 şi cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, la caseria din holul Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Sâmbăta şi duminica Agenţia este închisă, cu excepţia zilelor în care este programat spectacol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter