Actualitate

VIDEO Au şi câinii eroii lor. Gestul făcut de un clujean pentru a salva un câine de la înec

Au şi câinii eroii lor. Asta se poate spune, după ce un tânăr de 25 de ani din comuna Mănăstirea, judeţul Cluj, s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit pentru a salva viaţa unei căţeluşe ajunsă în apele râului Someşul Mic, în zona barajului de la Mănăstirea.

sursa foto:dejeanul.ro sursa foto:dejeanul.ro

Câţiva pescari au auzit lătratul disperat al câinelui care se afla în apa rece, dar nu reuşea să iasă la mal din cauza digului înalt al barajului. Ştiind că viaţa câinelui este pusă în pericol şi era doar o chestiune de minute până când acesta ceda din cauza apei reci, nu au mai pierdut timpul sunând la 112, ci au cerut ajutor unui tânăr care se afla în apropiere, potrivit dejeanul.ro.

 Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a coborât de pe baraj în apă şi a momit câinele până pe un zid din beton al barajului. De acolo, l-a dus pe braţe până la mal prin apa rece a Someşului Mic. Ajunsă cu lăbuţele pe pământ, căţeluşa, extrem de bucuroasă, s-a întors pentru a le mulţumi celor care au salvat-o fără să se mai dezlipească de salvatori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter