Actualitate

Şeful de cabinet al preşedintelui CJ Cluj, Răzvan Pop, şi-a dat demisia

Scandalul de corupţie Fany a mai făcut o victimă. Răzvan Pop, şeful de cabinet al preşedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, şi-a dat joi demisia din funcţie. Potrivit lui Uioreanu, decizia sa vine în contextul în care acesta este cercetat în cazul de corupţie legat de Fany, având calitatea de suspect.

„Răzvan Pop, șeful meu de cabinet, și-a depus astăzi demisia din funcție. Am aprobat această demisie, fără preaviz, cu acordul său. Decizia sa vine în contextul în care el este cercetat în cazul Fany, având calitatea de suspect. Chiar dacă nu există o sentință a vreunei instanțe, Răzvan Pop a considerat că trebuie să facă acest gest pentru a proteja instituția în care a lucrat aproape doi ani. Demisia sa devine efectivă din data de 31 martie, după efectuarea concediului de odihnă care era aprobat anterior”, a precizat Uioreanu.

Răzvan Pop, şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost audiat săptămâna trecută de procurori în dosarul în care patronul firmei de transport Fany, Ştefan Cadar, şi soţia lui Olezia au fost reţinuţi de DNA pentru dare de mită.


Procurorii DNA susţin că patronul Fany, Ştefan Cadar, a apelat la un funcţionar din cadrul Consiliului Judeţean Cluj căruia i-a promis 10.000 de euro pentru a câştiga licitaţia, acesta primind efectiv suma de  6000 de lei până în prezent.

abonare newsletter