Actualitate

200 de misiuni, executate de jandarmii clujenii în luna februarie

În luna februarie efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au executat, în total, 200 de misiuni atât în municipiul Cluj-Napoca şi în mediul rural din județul Cluj.

Potrivit jandarmeriei clujene, 97 misiuni de menţinere a ordinii publice în municipiul Cluj-Napoca şi în mediul rural din jud. Cluj, din care: 28 misiuni de patrulare independente în Cluj-Napoca, 27 misiuni de patrulare mixte pe raza municipiului Cluj-Napoca, 27 misiuni de patrulare mixte în mediul rural, 15 misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar repartizate unităţii noastre.

Totodată au fost executate 15 misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia a 8 manifestări cultural – artistice, religioase, promoţionale şi a 7 manifestări sportive  și  9 acţiuni de intervenţie la solicitări, pentru aplanarea unor conflict sau ca rezerve de intervenţie.


Pe linia cooperării cu alte instituţii, în perioada de referinţă au fost executate 52 de acţiuni, din care 31 acţiuni împreună cu Poliţia, 7 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti şi 14 acţiuni în sprijinul altor instituţii precum I.T.M. Cluj și CTP Cluj.

Tot  în luna februarie s-au executat și un număr de 8 misiuni de punere în aplicare a mandatelor de aducere, în 6 localităţi.


În luna februarie 2014 rezultatele obţinute de efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au constat în 46 infracţiuni constatate cu 50 făptuitori prinşi – în misiuni executate  independent sau împreună cu poliţia, 452 sancţiuni contravenţionale aplicate în valoare totală de 103.870 lei, 78 persoane au fost conduse la poliţie, iar valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării fiind în valoare de 150 lei.

Etichete: jandarmi cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter