Actualitate

Vezi cum va fi vremea la Cluj în următoarele săptămâni!

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 24 februarie - 9 martie.

Vezi cum va fi vremea la Cluj în următoarele săptămâni! Vezi cum va fi vremea la Cluj în următoarele săptămâni!

Astfel, în Transilvania, în perioada 24 - 26 februarie, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile multianuale specifice, astfel că ziua vor fi în medie 5…8 grade, iar noaptea temperaturi uşor negative, de -3…-2 grade în medie.

Valori mai mici sunt de aşteptat în zonele depresionare, unde minimele vor coborî spre -7…-8 grade. De la mijlocul primei săptămâni până în jurul datei de 5 martie, vremea va fi în încălzire, determinând temperaturi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit în această perioadă din an; ziua vor fi în medie 7…12 grade, iar noaptea doar izolat, cu precădere în depresiunile din estul regiunii, vor mai fi valori uşor negative. O scădere de temperatură este probabilă şi pentru sfârşitul intervalului de prognoză.


Probabilitatea pentru precipitaţii, predominat ploaie, va creşte pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză, în special în jurul datei de 5 martie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter