Actualitate

Bătaie în stradă. Calea Mănăştur, blocată vineri noaptea. FOTO în EXCLUSIVITATE

Desfăşurare de forţe vineri noaptea pe Calea Mănăştur în faţa fostei fabrici de bere Ursus. Mai multe echipaje de la poliţie dar şi o ambulanţă au intervenit după ce mai mulţi tineri s-au luat la bătaie. În urma altercaţiei, doi fraţi minori s-au ales cu dosare penale.

Potrivit poliţiştilor clujeni, scandalul a început după ce doi fraţi, de 17, respectiv 15 ani, aflaţi pe o motocicletă nu au fost lăsaţi să îşi continue deplasarea către cartierul Mănăştur de către un alt tânăr de 20 ani. Aflaţi la semaforul din faţa fostei fabrici Ursus, celor doi fraţi le-a fost blocată deplasarea moment în care unul dintre ei s-a dat jos de pe motocicletă şi a început să-l lovească pe tânărul de 20 ani.

Potrivit martorilor, după ce au împărţit pumni, cei doi fraţi şi-au continuat deplasarea către cartierul Mănăştur, fiind ulterior depistaţi de către poliţiştii secţiei 4 şi conduşi la audieri.


„Am fost solicitaţi să intervenim la ora 00.05 la o altercaţie pe Calea Mănăştur. Din primele declaraţii şi cercetări, scandalul a pornit după ce un tânăr în vârstă de 20 ani a obstrucţionat accesul pe stradă a unei motociclete. Incidentul a avut loc la semaforul din faţa USAMV. Pe motocicletă erau doi fraţi, şoferul în vârstă de 17 ani cu permis de conducere numai de câteva luni, cercetările au stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi fratele acestuia, în vârstă de 15 ani. În momentul când li s-a interzis deplasarea minorul de 15 ani s-a dat jos de pe motocicletă şi l-a lovit pe tânărul de 20 ani. Acesta a fost transportat la spital cu răni uşoare” au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Tânărul de 20 ani a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta prezentând leziuni uşoare.


În timpul cercetărilor, poliţiştii au testat conducătorul motocicletei cu aparatul etilotest, constatând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Ambii fraţi s-au ales cu dosare penale, tânărul de 17 ani pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar cel mic pentru infracţiunea de lovire”, mai spun reprezentanţii IPJ Cluj.


În urma incidentului, traficul spre cartierul Mănăştur a fost blocat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter