Actualitate

Copilotul Răzvan Petrescu va fi din nou operat

Copilotul Răzvan Petrescu va intra din nou în operaţie în cursul acestei dimineţi, la Spitalul Clinic Judeţean Cluj.

Potrivit directorului de îngrijiri medicale al spitalului, Monica Costin, operaţia va dura până în jurul orei prânzului, scrie Agerpres.

Aceasta este a treia intervenţie pe care o suportă copilotul Răzvan Petrescu de la internarea sa în spital, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie.

Prima intervenţie a avut loc la scurtă vreme după accidentul aviatic, pentru remedierea unor probleme pe care tânărul le-a suferit la picioare, iar a doua intervenţie - la piramida nazală şi la femur - a avut loc în urmă cu câteva zile. Tatăl copilotului, Dan Petrescu a precizat şi el că această operaţie va fi făcută la 'osul bazinului, pe partea dreaptă'.

Răzvan Petrescu a fost copilotul lui Adrian Iovan în zborul efectuat luni, 20 ianuarie, cu avionul prăbuşit în Munţii Apuseni. În aeronavă se afla o echipă formată din patru medici şi un rezident, efectuând un zbor către Oradea, unde trebuiau să preleveze un organ de la un pacient aflat în moarte cerebrală, pentru o operaţie de transplant.

Dintre toţi cei şapte pasageri, cinci au supravieţuit, iar doi - pilotul Adrian Iovan şi medicul rezident Aurelia Ion - au murit.

Dintre cei cinci supravieţuitori copilotul Răzvan Petrescu a fost cel mai grav rănit.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter