Actualitate

O nouă relaţie la Hollywood: Charlize Theron şi Sean Penn s-au afișat pentru prima dată împreună în public

Actorii Charlize Theron şi Sean Penn au făcut un nou pas în oficializarea relaţiei lor, după ce au apărut pentru prima dată împreună în public, la o gală de caritate organizată sâmbătă seară la Los Angeles.

Totodată, potrivit presei americane, actriţa sud-africană a reuşit să îl convingă pe starul american să renunţe la colecţia sa de arme de foc, informează accesshollywood.com, preluat de Mediafax.

După ce au fost fotografiaţi de curând în timpul unei vacanţe petrecute în Hawaii, Charlize Theron şi Sean Penn au apărut pentru prima dată împreună în public sâmbătă seară, la gala "Help Haiti Home", un eveniment de caritate organizat la Los Angeles de fundaţia înfiinţată de Seann Penn.


Deşi Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, au venit separat la eveniment, cei doi au stat apoi împreună la aceeaşi masă şi, potrivit presei americane, au avut numeroase manifestări de afecţiune unul pentru celălalt pe întreaga durată a galei.

În timpul galei, unde s-au strâns peste 6 milioane de dolari în beneficiul persoanelor fără adăpost din Haiti, prin intermediul unei licitaţii de caritate, Sean Penn le-a mărturisit invitaţilor că actriţa Charlize Theron a fost aceea care l-a convins să renunţe la colecţia lui de 65 de arme de foc.


Cele 65 de arme de foc vor fi mai întâi dezactivate şi apoi aranjate sub forma unei instalaţii de renumitul artist Jeff Koons. Noul posesor al acestor arme de foc este jurnalistul de televiziune Anderson Cooper, care a plătit pentru ele suma de 1,4 milioane de dolari.

La sfârşitul galei, Charlize Theron şi Sean Penn au plecat împreună, ţinându-se de mâini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter