Actualitate

UPDATE: CODUL GALBEN de CEAŢĂ pentru Cluj, prelungit până la ora 18:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit atenționarea de cod galben de ceață pentru județul Cluj până la ora 18:00.

Transilvania, sub cod galben de ceaţă Transilvania, sub cod galben de ceaţă

UPDATE:

ANM a prelungit codul de galben de ceață pentru județul Cluj până la ora 18.00.

Codul galben a fost extins până la aceeași oră și pentru județele Alba, Mureş, Harghita, Braşov şi Covasna, pentru vestul şi nordul judeţului Sibiu, inclusiv municipiile Sebeş, Târgu-Mureş, Miercurea-Ciuc, Topliţa, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, precum şi drumurile naţionale.


 

Majoritatea judeţelor din centrul ţării se află din această dimineaţă sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) și valabilă până la ora 15:00.


În judeţul Cluj, ceaţa se semnalează cu precădere în zonele joase, inclusiv drumurile nationale si europene unde vizibilitatea în trafic scade sub 200 m, izolat şi sub 50 m. Atenţionarea meteo a fost prelungită până la ora 15:00.

Tot cod galben de ceaţă a fost emis şi pentru majoritatea judeţelor din centrul ţării. Ceaţa se semnalează local în zonele joase din judeţele Alba, Mureş, Harghita, Braşov, Sibiu şi Covasna, inclusiv municipiile Alba-Iulia, Sebeş, Târgu-Mureş, Miercurea-Ciuc, Sibiu, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente. Avertivazarea meteo este valabilă până la ora 15:00.


Ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri şi va fi asociată izolat cu burniţă, chiciură şi posibilitate de depunere de polei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter