Actualitate

Wonderland - spectacol de Crăciun organizat de Transilvania Dance Centre

Clujenii sunt invitaţi sâmbătă, 21 decembrie 2013, de la ora 19:00, la Casa de Cultură să participe la spectacolul de muzică şi dans „Wonderland” organizat de Clubul Transilvania Dance Centre.

 Afiș ”Wonderland” - spectacol de Crăciun organizat de Transilvania Dance Centre Afiș ”Wonderland” - spectacol de Crăciun organizat de Transilvania Dance Centre

Dansatorii Clubului Transilvania Dance Centre vor urca pe scenă unde, timp de câteva ore, vor cânta şi vor dansa în cadrul spectacolului „Wonderland”. Organizaortii promit şi o surpriză: invitatul special al evenimetului este o cântăreaţă internaţională Analia Selis.

„Pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vor străluci peste 250 de dansatori din trupele Boemdance în culoare şi multă veselie, pe coregrafii concepute de cel mai performant club de dans din România.  În prag de Moş Crăciun, la Casa  de Cultură a Studenţilor  va fi o seară de vis în care totul este magic!   Wonderland - Un minunat spectacol de muzică şi dans de la care nu poţi lipsi”, ne promit organizatorii.


Biletele  se pot achiziţiona începând de la 20 lei,de la standul T-Dance aflat în Magazinul Central (etajul 3).

Etichete: dans muzica wonderland
Ultimele Stiri
abonare newsletter