Actualitate

Raportul TVR va fi votat marţi în plenul Senatului şi Camerei Deputaţilor. Un vot împotrivă ar duce la demiterea şefului TVR, Claudiu Saftoiu

Raportul TVR va fi votat cel mai probabil marti in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, potrivit mai multor surse politice. Un vot impotriva dat de camerele reunite ar echivala cu demiterea sefului TVR, Claudiu Saftoiu.

Unul dintre numele vehiculate in presa pentru inlocuirea acestuia ar fi Rares Bogdan, realizator de emisiuni la Realitatea TV, informează HotNews.ro.

Plenul reunit al celor doua camere ar urma sa inceapa la ora 14.00. O alta varianta insa, vehiculata in mediul politic, are in vedere fortarea unei demisii a lui Safotiu fara votul din plen.


Potrivit acestor surse, se incearca evitarea respingerii raportului de activitate a TVR pentru a nu periclita procesul de concedieri masive din televiziunea publica.

Rareş Bogdan este un prieten apropiat al lui Eduard Helwig, purtătorul de geantă al lui Crin Antonescu, şi al lui Dan Motreanu, fost secretar general al PNL (originar din Ocna Mureș, ca şi realizatorul TV).


Rareş Bogdan e cunoscut pentru atitudinea servilă faţă de reprezentanții USL, unul dintre puţinii realizatori TV la care liderul PNL Crin Antonescu este invitat pentru a fi "periat" după fiecare scandal în care e
implicat.
La Cluj, Rareş Bogdan a condus Ziua de Cluj, ziar pe care l-a "înclinat" USL în campaniile electorale de la alegerile locale din 2012 şi parlamentare din acelaşi an, iar ulterior l-a falimentat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter