Actualitate

60 de kg de confetti tricolore pentru Ziua Națională!

Primăria achiziţionează pentru a sărbători Ziua Naţională 3.000 de baloane umflate cu aer, 60 de kilograme de confetti şi câteva mii de steguleţe. Toate costă 32.000 lei şi trebuie neapărat să fie în trei culori: roşu, galben şi albastru.

sursa foto: rodneymargison.com sursa foto: rodneymargison.com

După ce Primăria Cluj-Napoca a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, pe site-ul instituţiei că va cumpăra, de Ziua Naţională, 3.000 de baloane colorate umflate cu aer şi steguleţe, pentru ambele achiziţii fiind dispusă să scoată din bugetul local 16.000 lei, acum a venit rândul altor cumpărături. Baloanele şi steguleţele vor costa totuşi 12.000 lei, în urma desemnării ofertelor cele mai avantajoase: 4.500 lei pentru baloane şi 7.500 lei pentru steguleţe.

Pe lângă baloane, steguleţe şi concerte în aer liber, autorităţile locale au considerat că este nevoie şi de 60 de kilograme de confetti pentru o sărbătoare perfectă. Potrivit anunţului postat pe site-ul instituţiei, Primăria va achiziţiona 100 de kilograme de confetti, din care 60 de kilograme vor fi folosite de 1 Decembrie şi 40 de kilograme de Revelion. Singurii care au depus o ofertă au fost SC Grof Art SRL, această firmă fiind desemnată câştigătoare cu o ofertă de 20.000 lei, Primăria fiind dispusă să achite maxim 21.000 lei pentru confetti.


Produsele fac parte din clasa I de obiecte pirotehnice de distracţie foarte mici – pocnitori - minipetarde cu confetti. “Serviciile pirotehnice vor avea următoarele caracteristici: societatea va asigura personalul de specialitate şi transport pentru derularea spectacolului, produsele să respecte normele impuse prin Hotărârea 536/2002, înălţimea efectului sa fie de minim 30m, material – poliestern-metalic, culori: roşu, galben şi albastru, necesar: 6 tunuri profesionale confetti exterior, 60 kg confetti, diametrul tunului de confetti – minim 30 cm”, este precizat în caietul de sarcini privind achiziţia de confetti.

Primăria mai plăteşte, tot din bugetul local, peste 67.000 lei pentru Voltaj şi Elena Gheorghe care vor concerta de la ora 18.00 până la ora 19.50 în Piaţa Unirii. Nu lipseşte nici tradiţionalul spectacol folcloric cu aproape aceiaşi artişti ca în fiecare an: orchestra “Cununa Transilvană”, Sava Negrean Brudaşcu, Aurel Tămaş, Dumitru Fărcaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Maria Lobonţ, Ansamblul “Crăişorul”, Ansamblul “Tradiţii”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter