Actualitate

UPDATE: ACCIDENT RUTIER cu doi RĂNIȚI, la ieșire din Câmpia Turzii spre Târgu Mureș

Un accident rutier, în care sunt implicate un autoturism și un tir, s-a produs în urmă cu câteva minute la ieșire din Câmpia Turzii spre Târgu Mureș. În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de Descarcerări Turda și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Cluj.

UPDATE 19.10: Două persoane au fost rănite

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Câmpia Turzii spre Târgu Mureș. În urma impactului dintre mașină și tir, două persone au fost rănite.


”Un autoturism care staționa pe dreapta, pe sensul de mers dinspre Câmpia Turzii spre Târgu Mureș a încercat să efectueze o manevră de întoarcere fără să se asigure și a fost lovit de un tir care circula regulamentar în aceeași direcție. În urma impactului, două persoane, aflate în autoturism, au fost rănite însă nu se cunoaște încă starea lor de sănătate”, a declarat, pentru Monitorul de Cluj, Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Potrivit aceleași surse, circulația este blocată, pentru moment, pe ambele sensuri de circulație.

abonare newsletter