Actualitate

FOTO: Crin Antonescu, primit cu huiduieli și roșii de clujeni, pe Aeroportul "Avram Iancu". Ponta nu a mai venit la inaugurare

Clujenii care au participat sâmbătă la inaugurarea pistei Aeroportului “Avram Iancu” Cluj l-au huiduit pe co-preşedintele USL, Crin Antonescu, imediat după coborârea acestuia din avion.

Din primirea "caldă" a făcut parte și o roșie aruncată înspre liderul PNL de unul dintre protestatarii față de proiectul de la Roșia Montană. Ceilalți protestatarii prezenți au ținut roșiile ridicate în semn de protest.

Protestatarii faţă de proiectul de la Roşia Montană au purtat tricouri cu inscripţiile: "Salvaţi Roşia Montană" şi strigă "Uniţi salvăm Roşia Montană", "Vrem natură, nu cianură" şi "Nu cedăm".


De asemenea, clujenii care au avut terenuri expropriate pentru construcţia pistei, prezenţi la inaugurare au purtat şi ei afişe inscripţionate cu mesaje  precum "Respectaţi proprietarii - Nu 0,80 lei/ mp", "Expropriaţi de lux – 40 de bani pe mp", "Astăzi la inaugurare, noi suntem în tribunale".

Crin Antonescu a venit la Cluj însoţit de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu și de vicepremierul Liviu Dragnea.


Premierul Victor Ponta nu a mai ajuns la inaugurare, evitând astfel protestele. Se pare că acesta a decis, în ultimul moment, să nu mai participe la eveniment, organizaţia PSD din localitate precizând că acesta are treabă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter