Actualitate

Dezvăluire BOMBĂ: Ce se acunde în spatele plecării lui Andrei Zaharescu de la Pro TV

Jurnalistul Ioan T. Morar, fost angajat al trustului Pro Tv, a explicat într-o postare pe blogul său care a fost motivul pentru ca care Andrei Zaharescu a plecat de la postul TV patronat în acea vreme de Adrian Sârbu.

“O colegă de-a noastră care lucra şi ea la această emisiune s-a dus să facă un reportaj pe teme de sănătate la o clinică modernă, privată. La plecare, patronul (sau patroana) firmei a întrebat cît trebuie să plătească.  E ca data trecută? Nu costă nimic, a spus reporteriţa, iar interlocutorul său i-a dezvăluit că, la un reportaj precedent, făcut cu ceva timp în urmă, Andrei Zaharescu, autorul reportajului, a cerut nişte bani de publicitate. Pentru care a eliberat chitanţă. Colega a relatat întîmplarea la conducerea Pro Tv şi povestea a ajuns la Adrian Sârbu”, scrie Morar.

El precizează că a fost făcută o anchetă în acest sens, iar chitanţa ruptă de Zaharescu nu avea nici o legătură cu trustul, banii i-au mers lui direct în buzunar. În urma acestei întâmplări, Zaharescu a fost “exmatriculat”, fără drept să se angajeze o perioadă de 2 ani într-o altă televiziune, dar, cu toate acestea, el a revenit pe sticlă la scurt timp, ca angajat al trustului Intact, iar apoi ca și purtător de cuvânt al Guvernului.


Ioan T. Morar mai scrie pe blogul său că dacă Victor Ponta știa această “e de condamnat pentru selecţia purtătorului de cuvânt.  Dacă nu a ştiut-o, e vinovat că nu are consilieri buni şi nici un bun serviciu de resurse umane”.

Morar își încheie postarea pe blog spunând că acum, în urma numirii lui Zaharescu consul în Africa de Sud, speră ca acesta, “pentru imaginea României, să lase chitanţierul cel fals acasă”.


 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter