Actualitate

Cod Galben de ceață la Cluj. Transportul aerian este BLOCAT

Probleme pe Aeroportul din Cluj-Napoca din cauza ceţii. Două curse aeriene programate să sosească vineri dimineaţă de la Otopeni pe aeroportul din Cluj-Napoca au întârziere.

Cod Galben de ceață la Cluj. Transportul aerian este BLOCAT Cod Galben de ceață la Cluj. Transportul aerian este BLOCAT

Mai multe curse aeriene sunt afectate de ceaţă la Cluj-Napoca. Un avion care vine de la Bucureşti nu poate ateriza. O altă cursă cu destinaţia Viean nu poate decola.

Prima dintre curse urma să ajungă la Cluj la 8.40, după care la 9.05 era programată să plece spre Viena. Cel de-al doilea avion urma să aterizeze pe aeroportul clujean la 9.05, fiind de asemenea în întârziere.


Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri dimineață atenționări nowcasting Cod Galben de ceață pentru 13 județe, valabilă până la ora 11,00.

Sunt vizate de atenționări județele Cluj (municipiul Cluj-Napoca și jumătatea de sud a județului, îndeosebi pe culoarul Someșului Mic), Botoșani, Suceava, Neamț, Vrancea, Bacău, Galați, Vaslui și Iași, inclusiv drumurile naționale și europene și, local, județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași, inclusiv drumurile naționale, europene și autostrada A2.

Etichete: trafic aerian ceata
Ultimele Stiri
abonare newsletter