Actualitate

Locomotiva unui tren a luat foc la Vaslui. Aproximativ 100 de pasageri au fost evacuaţi

Locomotiva unui tren de persoane de pe ruta Tecuci-Iaşi a luat foc, miercuri după-amiază, între localităţile Bârlad şi Zorleni din judeţul Vaslui, iar aproximativ 100 de pasageri aflaţi în vagoane au fost evacuaţi, la ora transmiterii acestei ştiri pompierii intervenind pentru stingerea focului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, locomotiva trenului Regio a luat foc la aproximativ trei kilometri de la plecarea din Gara Bârlad, mecanicul sunând la 112, scrie Mediafax.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de pompieri, care la ora transmiterii acestei ştiri intervin pentru stingerea focului.


Conform sursei citate, în tren se aflau aproximativ 100 de persoane, care au fost evacuate, oamenii aşteptând pe câmpul din apropierea căii ferate.

Totodată, locomotiva a fost desprinsă de cele trei vagoane pentru a nu exista pericolul extinderii incendiului la acestea.


"Reprezentanţii CFR Călători au decis să trimită o altă locomotivă care să tracteze vagoanele înapoi spre Bârlad", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Alina Poiană.

Ultimele Stiri
abonare newsletter