Actualitate

Sâmbătă, o nouă acţiune de colectare a DEEE-urilor! VEZI unde poţi duce televizorul vechi

Clujenii vor avea ocazia, sâmbătă, să depună deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în anumite puncte din oraş.

Acţiunea de colectare a DEEE-urilor este organizată de Primăria Cluj–Napoca împreună cu operatorii de salubritate. Clujenii vor avea ocazia să depună deşeurile de acest tip la punctele speciale de colectare a acestui tip de deşeuri în cursul zilei de sâmbătă. Deşeurile vor fi preluate apoi de către operatorii de salubritate.

Locaţii colectare DEEE în zona deservită de Rosal:


str. Bucium - zona garaj RATUC

zona Sala Sporturilor


cart. Zorilor – intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur;

str. Taietura Turcului;


str. Cetăţii - parcare

Locaţii colectare DEEE în zona deservită de Brantner Vereş:


Piaţa 1 Mai

Gheorgheni - la capătul liniei 3


Expo Transilvania

Potrivit Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei, în afara acestor acţiuni care au loc semestrial, cetăţenii din zona deservită de Rosal pot anunţa la numărul de telefon 0264 -987 (gratuit din reţeaua Romtelecom) intenţia de a se debarasa de aceste tipuri de deşeuri, în timp ce locuitorii din zona deservita de Brantner Vereş vor apela numărul de telefon 0264-415.149, iar firmele vor deschide punctul cel mai apropiat pentru depozitarea temporară a acestora. Punctele sunt închise pentru a se preveni depozitarea necontrolata a deşeurilor de alte tipuri.

DEEE-urile conţin substanţe periculoase şi se interzice abandonarea lor în locuri neautorizate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter