Actualitate

Sorin Ovidiu Vintu, audiat de DNA ca martor în dosarul vânzării Realitatea TV

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat in calitate de martor pentru audieri in dosarul privind vânzarea actiunilor postului Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că procurorii cercetează modul în care s-a făcut vânzarea acţiunilor postului de televiziune Realitatea, refuzând să facă alte precizări, conform Mediafax.ro.

Procurorii anticorupţie au audiat-o vineri, pe fiica Sorin Ovidiu Vîntu, Ioana, aceasta declarând că a dat o declaraţie în calitate de martor în dosarul legat de Realitatea Media.


Surse judiciare au declarat că Ioana Vîntu a fost chestionată de procurori în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media după ce Elan Schwartzenberg a ieşit din acţionariatul trustului.

Potrivit surselor citate, ar exista suspiciuni că Realitatea Media ar fi fost preluată în mod abuziv de către societatea Strategies Research Investments SRL, ai cărei acţionari sunt Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru.


Totodată, anchetatorii verifică şi modul în care Elan Schwartzenberg a cumpărat acţiuni din Realitatea Media, au precizat sursele citate.

În acest dosar, se fac cercetări prealabile, nefiind nimeni urmărit penal, au mai arătat sursele citate.


Acţionariatul societăţii Realitatea Media SA a fost modificat oficial pe 8 martie 2013, conform documentelor depuse la Oficiul Registrului Comerţului.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter