Actualitate

Care sunt ocupaţiile părinţilor şi ce adresă apare pe certificatul de naştere al Prinţului George?

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, au înregistrat oficial, vineri, naşterea primului lor copil, prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie. Palatul Kensington a dat publicităţii şi o fotografie care prezintă certificatul de naştere al prinţului George. Acesta include atât elemente obişnuite, cât şi titluri monarhice.

Pe certificatul de naştere, în dreptul rubricii numelui bebeluşului regal a fost notat astfel: "Alteţa sa regală prinţul George Alexander Louis de Cambridge".

Rubricile care conţin numele părinţilor au fost înregistrate în felul următor: "Alteţa sa regală prinţul William Arthur Philip Louis duce de Cambridge" şi "Catherine Elizabeth Alteţă regală ducesa de Cambridge".


Ocupaţia tatălui a fost marcată ca fiind "prinţ al Marii Britanii", iar ocupaţia mamei a fost înscrisă drept "prinţesă a Marii Britanii".

De asemenea, la rubrica adresă, William şi Catherine, au completat pe documentul oficial Palatul Kensington, reşedinţa oficială pe care cuplul o deţine la Londra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter