Actualitate

Ducesa de Cambridge, din nou printre cele mai elegante persoane din lume

Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, este din nou prezentă pe lista celor mai elegante persoane din lume alcătuită de revista Vanity Fair, au anunţat, miercuri, editorii acestei publicaţii.

Graţie stilului şi alegerilor ei vestimentare, începând din 2008, ducesa de Cambridge apare pentru a patra oară pe această listă anuală.

Lista din acest an, care nu este alcătuită sub forma unui clasament, o include şi pe prima doamnă a Chinei, Peng Liyuan, pe actriţa americană Kerry Washington, pe cântăreţii Justin Timberlake şi Beyonce, dar şi pe Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones.


Invitat de jurnalişti să numească vedeta lui favorită, Keith Richards a spus: "De ce ar trebui să am o vedetă favorită? Eu sunt o astfel de vedetă!".

Editorii revistei Vanity Fair i-au inclus în lista din acest an şi pe jucătorul de baschet LeBron James, pe jucătorul de hochei Henrik Lundqvist, pe jucătorul de fotbal american Tom Brady, dar şi pe soţia acestuia din urmă, modelul Gisele Bundchen.


Actriţele Charlize Theron şi Brooke Shields se numără printre vedetele de la Hollywood care au fost incluse pe această listă, alături de fosta componentă a grupului Spice Girls devenită ulterior creatoare de modă Victoria Beckham, prinţesa Letizia de Asturia a Spaniei, dar şi prinţesa Madeleine a Suediei, care a purtat o spectaculoasă rochie de culoarea fildeşului, creată de casa Valentino, la căsătoria ei celebrată în acest an la Stockholm.

Pe această listă se află şi Ronan Farrow. Acest scriitor şi activist pentru drepturile omului, care este fiul regizorului Woody Allen şi al actriţei Mia Farrow, a spus că modelul său preferat în ceea ce priveşte stilul vestimentar este tot un scriitor, celebrul Mark Twain, întrucât acesta „ştia să poarte aşa cum se cuvine un costum din trei piese”.


Lista integrală a celor mai elegante persoane din lume va fi publicată în numărul din luna septembrie al revistei Vanity Fair.

Ultimele Stiri
abonare newsletter