Actualitate

Unde este Omar Hayssam?

Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Poliţia Capitalei au comunicat Tribunalului că "nu se ştie locul în care se află" Omar Hayssam, astfel că acesta nu a putut să fie adus marţi la instanţă pentru judecarea dosarului în care procurorii DIICOT îl acuză de înşelăciune şi delapidare.

Omar Hayssam- sursa foto: click.ro Omar Hayssam- sursa foto: click.ro

La începutul şedinţei de judecată a fost citit referatul cauzei, iar grefierul a anunţat că la dosar, în urma unor demersuri făcute luni de Tribunalul Bucureşti în vederea citării lui Omar Hayssam, prin intermediul ANP şi Poliţiei Capitalei, cele două instituţii au remis răspunsuri prin care arată că "nu se ştie locul în care se află" sirianul.

În acest context, avocaţii inculpaţilor au cerut amânarea judecării cauzei, pe motivul lipsei procedurii de citare cu Omar Hayssam.


Instanţa a stabilit două termene, respectiv unul în 31 iulie, când se va judeca propunerea de arestare făcută de DIICOT pe numele lui Omar Hayssam şi a fratelui său în acest caz, iar un altul pe fond, în 9 septembrie.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că Omar Hayssam a fost transferat dintr-un centru de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Române într-o unitate din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.


 

 

Etichete: igpr omar hayssam
Ultimele Stiri
abonare newsletter