Actualitate

Vezi ce acuzaţii i se aduc rapperului american 50 Cent

Rapperul american 50 Cent, care a fost acuzat că şi-a lovit iubita şi că a distrus casa acesteia din Los Angeles, susţine că este nevinovat şi neagă toate acuzaţiile care i-au fost aduse.

Rapperul, al cărui nume real este Curtis Jackson, a fost pus sub acuzare, luni, pentru violenţă domestică şi vandalism. Dacă este găsit vinovat, starul riscă nu doar cinci ani de închisoare, ci şi o amendă de până la 46.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Avocatul lui 50 Cent, Scott Leemo, a declarat însă că rapperul american neagă toate acuzaţiile care i-au fost aduse. "Este important de subliniat faptul că domnul Jackson nu a fost arestat şi nu a fost emis un mandat de arestare pe numele său. În prezent, facem propriile noastre investigaţii ca urmare a acestor acuzaţii", a mai declarat avocatul lui 50 Cent.


De cealaltă parte, procurorul Mike Feuer a declarat că, indiferent de celebritatea sau notorietatea persoanelor implicate, violenţa domestică este "o infracţiune gravă", şi presupuşii făptuitori vor fi cercetaţi penal de către instanţă.

Poliţia a fost chemată pe 23 iunie la o locuinţă din Los Angeles, unde au fost găsiţi o femeie şi un copil. Curtis Jackson, al cărui comportament violent fusese motivul solicitării ajutorului poliţiei, părăsise deja proprietatea.


Femeia a spus poliţiei că bărbatul a început să îi distrugă locuinţa după ce au început să se certe, iar ea a trebuit să se ascundă într-o cameră, de teamă. Atunci rapperul a deschis uşa cu piciorul şi a început să o lovească. Poliţia a estimat daunele din casa femeii la 7.100 de dolari.

Femeia a declarat că era într-o relaţie cu rapperul de trei ani. Jackson trebuie să se prezinte la audierile privind acest caz pe 22 iulie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter