Actualitate

Barack Obama a explicat, glumind, de ce avea o pată de ruj pe gulerul cămăşii în timpul unui discurs

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/30/obama.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: right;" />Preşedintele SUA, Barack Obama, avea o pată de ruj pe gulerul cămăşii, miercuri seara, în cursul unui discurs rostit la Casa Albă, explicând, pentru a nu avea "probleme cu Michelle", că fusese îmbrăţişat de mătuşa unei adolescente care participă la concursul de talente "American Idol".

Miercuri seara, preşedintele Obama a rostit un discurs în Sala Estică a Casei Albe. Imediat după ce a început să vorbească, Obama a remarcat că avea o pată de culoare roz, care părea a fi o urmă de ruj, pe gulerul cămăşii.


Obama a atribuit "vina" mătuşii adolescentei în vârstă de 17 ani Jessica Sanchez, o participantă la concursul de talente "American Idol".

"Nu vreau să am probleme cu Michelle", a spus Obama, glumind, potrivit ziarului The New York Post. "Este un semn de «căldură» din partea publicului. Cred că ştiu cine este «infractoarea»", a continuat preşedintele, chemând-o din public pe adolescenta Jessica Sanchez.


"Dar vinovatul nu este Jessica... Este mătuşa ei. Unde este? Mătuşico... iat-o! Priviţi! Vreau ca toată lumea să fie martoră. Sunt convins că Michelle va înţelege...", a spus Obama.

abonare newsletter