Actualitate

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe drumul turistic care leagă Doda Pilii de Răchițele.

Va fi impusă o restricție parțială de circulație pe o porțiune a DJ 108C, sub forma unui program succesiv, potrivit Consiliului Județean Cluj.

Va fi impusă o restricție parțială de circulație pe o porțiune a DJ 108C, sub forma unui program succesiv, potrivit Consiliului Județean Cluj| Foto: Raliul Clujului - Facebook Va fi impusă o restricție parțială de circulație pe o porțiune a DJ 108C, sub forma unui program succesiv, potrivit Consiliului Județean Cluj| Foto: Raliul Clujului - Facebook

 

 


Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță noi teste pe drumurile județene în contextul desfășurării Raliului Clujului în perioada 21-23 iunie 2024.

 


La solicitarea Napoca Rally Academy Cluj, forul administrativ județean a aprobat închiderea temporară a circulației publice pe o porțiune de 4 km a drumului județean DJ 108C.

Astfel, în perioada 19-20 iunie, între orele 10.00-18.00, pe sectorul drumului județean DJ 108C cuprins între km 72+300 și 76+300, se vor desfășura o serie de teste necesare participării la etapa clujeană a Campionatului Național de Raliuri.


„Circulația pe drumul județean DJ 108C, aflat în administrarea forului administrativ județean, va fi astfel restricționată pe un sector cuprins între Doda Pilii și Răchițele. 
 Concret, la fiecare 50 de minute de închidere, va exista o pauză de câte 10 minute. 
Pentru ca participații la trafic să aibă cât mai puțin de suferit de pe urma acestor restricții temporare, este pusă la dispoziție ruta ocolitoare Smida-Giurcuța de Sus-DN1R-Beliș-Bălcești-Dealul Boții-Răchițele”, au transmis reprezentanții CJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Calea ferată Cluj-Aghireșu urmează să fie modernizată. Avans modest pe lotul 1 Aghireșu, pe care se va circula cu 100 km/h.

Trotuare noi în localitățile Gilău și Someșu Rece. Alin Tișe: „Va crește calitatea vieții cetățenilor”.

Mașină căzută în râpă la un raliu, în Cluj! Pilotul și copilotul, transportați la spital. FOTO

abonare newsletter