Actualitate

Pluxee HR LivingRoom a sosit la Cluj-Napoca pentru o dezbatere a profesioniștilor de resurse umane (P)

Ce pot face companiile pentru a avea angajați valoroși?

Sursa foto - www.pluxee.ro Sursa foto - www.pluxee.ro

 

Pluxee România, lider pentru motivarea și implicarea angajaților, a reunit săptămâna trecută, pe 23 mai, profesioniștii din domeniul resurselor umane din Cluj-Napoca la o nouă ediție din seria întâlnirilor Pluxee HR LivingRoom, moderată de jurnalista Ioana Ciurlea.


Într-o lume în continuă schimbare, cultura organizațională a devenit unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la succesul și creșterea unei companii. Tema ediției, „Cultură organizațională sănătoasă. Angajați valoroși” a oferit o oportunitate de a împărtăși  bune practici care să îi inspire pe cei prezenți cu abordări și tactici noi pentru atragerea și  reținerea talentelor în companie.

Idei în prim plan la HR LivingRoom Cluj Napoca


Marius Popescu, Director de Vânzări Pluxee România a prezentat cele mai noi tendințe din piața muncii, alături de instrumente de motivare și implicare a angajaților la locul de muncă. Andrei Dumitrel, CEO MyBenefits a vorbit despre valoarea de a oferi beneficii și experiențe personalizate care răspund stilului de viață și nevoilor aflate în continuă schimbare ale angajaților. Chris Hyland, Co-fondator The Happiness Index a discutat despre importanța fundamentării deciziilor pe baza datelor și soluții de ultimă oră bazate pe tehnologie și neuroștiință care pot crește gradul de fericire și implicare de la locul de muncă. 

Experții care au participat în panelul de dezbatere - Silvia Oana Păulescu, Manager Regional Resurse Umane East Europe la Draxlmaier Group, Mihaiela Pura, Manager Resurse Umane la Farmec și Bogdan Bucur, Manager Resurse Umane la Foundever - au discutat despre bune practici adoptate la nivel de companie care sprijină dezvoltarea unei culturi organizaționale sănătoase și cum se reflectă în interiorul unor companii performante tendințele actuale din piața muncii. 


Educația și calitatea relațiilor, factori esențiali în construirea unei culturi organizaționale sănătoase.

Silvia Fierăscu, Expert în analiza rețelelor organizaționale a vorbit despre dinamica relațiilor și comportamentelor din companii, arătând cum analiza rețelelor organizaționale poate ajuta la construirea unei culturi organizaționale care atrage și reține angajații valoroși. Prof. univ. dr. psih. Daniel David a subliniat rolul crucial al educației în formarea angajaților și viitorul pieței muncii, cu accent pe colaborarea dintre mediul academic și companii.


Pluxee, principalul partener pentru motivarea și implicarea angajaților

Pluxee România, principalul partener global pentru beneficii extra salariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților la locul de muncă, sprijină peste 35.000 de companii din România să dezvolte relații mai bune cu angajații lor, susținând afacerile a peste 55.000 de locații partenere.


Ecosistemul de produse pentru creșterea motivației angajaților include soluții precum cardul de masă Pluxee Gusto, care încurajează luarea unei mese calde zilnic și care poate oferi economii de până la 29% la bugetul companiei, cardul Pluxee Cadou pentru sărbătorirea momentelor speciale și aprecierea angajaților, cardul Pluxee Turist pentru a încuraja angajații să petreacă clipe de relaxare alături de cei dragi,  și cardul Pluxee Cultură pentru o doză de inspirație. În plus, Pluxee România colaborează cu platforma de loializare și beneficii MyBenefits și utilizează instrumente inovatoare precum The Happiness Index pentru a măsura gradul de mulțumire al angajaților.

CITEȘTE ȘI:

Un manager în resurse umane poate câștiga până la 2.200 de euro/lună. Cererea este mare în Cluj-Napoca

Specialist resurse umane: “Acum, la Cluj, forța de negociere o au angajații”

abonare newsletter