Actualitate

„Medicul de familie a crezut că e o răceală. Am plătit analizele și era cancer” - VIDEO

O tânără își spune povestea la doi ani de la o boală nemiloasă, pentru a avertiza alte tinere să nu ignore simptome precum un nodul la gât: „Dacă l-aș fi ignorat, azi poate nu aș fi aici”.

O tânără a fost salvată de instinct. Foto: captură Youtube O tânără a fost salvată de instinct. Foto: captură Youtube

 

 


Avea noduli în gât, dar medicul ei a crezut că este doar o răceală și, prin urmare, a amânat analizele. Ea, însă, în momentul în care și-a făcut analizele la privat, a descoperit că avea cancer tiroidian. 

 


Este povestea lui Abi Phillips, o tânără cântăreață și actriță britanică care, la doi ani de la eveniment, și-a spus povestea tânăra de 30 de ani, care a fost diagnosticată cu cancer tiroidian când avea 28 de ani.

Femeia susține că medicii i-au ignorat inițial îngrijorările. „Am fost ignorată de doctori, deși mi-au găsit noduli în gât, mi-au spus că sunt tânără și că nu e nimic, ci că probabil mă vindecam după o răceală, dar mi-am urmat instinctual”, a povestit femeia.


„Ignorată de medicul de familie”, o tânără a aflat că avea cancer la 28 de ani: „M-a salvat instinctul!"

Tânăra de 30 de ani a întâlnit apoi un specialist care i-a confirmat că este vorba de cancer și că va avea nevoie de operație și radioterapie, a povestit ea pentru Daily Mail.

CITEȘTE ȘI:
Un club de pe plajă s-a prăbușit: 4 morți și 16 răniți - VIDEO

„M-am programat la un specialist și imediat mi-a spus că este foarte îngrijorat de locul unde se află nodulii și m-a trimis la o biopsie urgentă”.


Două săptămâni mai târziu a aflat că fusese diagnosticată cu cancer tiroidian și că va avea nevoie de o intervenție chirurgicală și de tratament prin radioterapie.

Nodul la gât ignorat de medici. Tânăra a plătit analizele și a aflat că avea cancer

„Nu m-am gândit niciodată că voi avea cancer la vârsta de 28 de ani, nu te gândești niciodată că ți se poate întâmpla așa ceva, dar mă bucur foarte mult că am mers la un medic privat, altfel aș fi așteptat săptămâni întregi și s-ar fi putut agrava", a conchis Abi Phillips, care a fost operată și radioterapie și s-a recuperat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O persoană a murit pe munte, iar alte cinci au fost rănite în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter