Actualitate

Un club de pe plajă s-a prăbușit: 4 morți și 16 răniți - VIDEO

Tragedie în Spania, unde un club de pe plajă s-a prăbușit, provocând moartea a patru persoane și rănirea altor 16. Primele cauze posibile.

Un club s-a prăbușit în insula Mallorca. Cel puțin patru oameni au murit și 16 au fost răniți. Foto:  Kty (sin A) / X Un club s-a prăbușit în insula Mallorca. Cel puțin patru oameni au murit și 16 au fost răniți. Foto: Kty (sin A) / X

 

 


Clubul Medusa Beach Club, cu două etaje, din Palma de Mallorca, s-a prăbușit aseară, surprinzând oamenii care se aflau în interior. 

 


Pompierii au descris o scenă „de coșmar", cu moloz peste tot și oameni speriați care țipau și plângeau.

Printre cei care și-au pierdut viața se numără o femeie spaniolă de 23 de ani, două turiste germane de 20 de ani și un bărbat senegalez de 44 de ani. 


Tragedie în Spania: club de pe plajă se prăbușește, patru persoane mor și 16 sunt rănite

Toți cei 16 răniți sunt cetățeni olandezi, opt dintre ei fiind încă internați în spital, dar fără a fi în pericol de viață, anunță The Guardian.


Cauza prăbușirii este încă în curs de investigare, dar experții iau în considerare o combinație între structura învechită și o supraîncărcare a terasei clubului.

CITEȘTE ȘI:
Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas în octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie să se uite la această atrocitate crudă”.


Premierul Spaniei, Pedro Sánchez, a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a promis sprijinul necesar autorităților locale.

Mallorca: prăbușire tragică a unui club de pe plajă. Anchetă în curs pentru a stabili cauza

Incidentul a avut loc la începutul sezonului turistic în Mallorca, o insulă frecventată de milioane de turiști anual.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alpinistul Gabriel Tabără a murit pe Everest. Românul se pregătea să escaladeze fără oxigen suplimentar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter