Actualitate

O persoană a murit pe munte, iar alte cinci au fost rănite în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în Cluj.

O persoană a murit pe munte, fiind predată medicilor legişti, iar alte cinci persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale.

Tragedie pe munte. O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital/Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont Facebook.com Tragedie pe munte. O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital/Foto: Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont Facebook.com

 

 


Intervenții contracronometru în ultimele 24 de ore a salvamontiștilor. Două cazuri de urgență au fost înregistrate în Cluj, iar alte persoane rănite au avut nevoie de asistență medicală. Din păcate, o persoană a fost declarată decedată. 

Tragedie pe munte. O persoană a murit, iar mai mulți răniți au ajuns la spital

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 8 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. 


CITEȘTE ȘI: 
Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 6 persoane, 5 fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate a fost şi o persoană preluată de către Serviciul IML”, informează, sâmbătă, Salvamont România.

S-au primit apeluri pentru salvamontiştii din Mureş, Harghita, Caraş-Severin, Municipiul Braşov şi judeţul Bistriţa-Năsăud, iar două cazuri de urgență au fost înregistrate de salvamontiștii clujeni. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accidente pe traseul care duce în poiana cu narcise din Munții Rodnei. Unui bărbat i-a căzut o piatră în cap, iar o femeie a căzut în gol.

Clujean, salvat cu elicopterul SMURD din Munții Făgăraș. I s-a făcut rău în zona „La trei paşi de moarte”

Ultimele Stiri
abonare newsletter