Actualitate

Patru răniți în accidentul rutier din Sânpaul, în urma unei coliziuni periculoase pe contrasens

Patru persoane au fost rănite în accidentul produs luni între localitățile Nădășelu și Sânpaul.

Cum s-a produs accidentul rutier din Sînpaul, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite/Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com Cum s-a produs accidentul rutier din Sînpaul, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite/Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com

 

 


Accidentul rutier produs luni după-amiaza pe DN1F E81, în afara localității Sânpaul, s-a soldat cu rănirea a patru persoane. 

 


Circulația rutieră a fost blocată, luni, vreme de câteva zeci de minute în urma coliziunii dintre două autoturisme, după ce una dintre mașini ar fi pătruns pe contrasens. 

CITEȘTE ȘI: 
Trafic de coșmar după Paște. Două accidente blochează intrarea în Cluj-Napoca.

„Din primele cercetări s-a stabilit că o conducătoare auto de 41 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa cu un autoturism din direcția municipiului Cluj-Napoca spre Zalău, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 31 de ani din orașul Șimleul Silvaniei”, informează IPJ Cluj. 


În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și altor 3 pasageri. 

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


Un alt accident rutier în care au fost implicate trei mașini, produs luni în zona localității Copăceni, s-a soldat cu rănirea unei persoane care a fost transportată la spital. 

Circulația rutieră la intrare în Cluj-Napoca a fost perturbată, luni, în urma evenimentelor rutiere soldate cu rănirea mai multor persoane. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Poliția recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trafic de coșmar după Paște. Două accidente blochează intrarea în Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter