Actualitate

POZA ZILEI. Cum s-a văzut praful saharian deasupra Clujului. Imagini spectaculoase surprinse cu drona.

Praful saharian a fost prezent în mai multe zone din țară noastră. Mai multe fotografii surprinse cu drona arată praful saharian care s-a aflat, luni, deasupra Clujului.

Clujul, învăluit în praful saharian/ Foto: Sergiu Razvan - Facebook Clujul, învăluit în praful saharian/ Foto: Sergiu Razvan - Facebook

 

 


Praful saharian se va menține deasupra teritoriului României și în următoarele zile.

 


Mai multe imagini realizate cu drona au surprins norul de praf saharian deasupra Clujului În această perioadă aerul este încărcat cu particule de praf de origine sahariană, iar atmosfera se simte încărcată.

Praful saharian deasupra Clujului/ Foto: Sergiu Razvan - Facebook
Clujul, învăluit în praful saharian/ Foto: Sergiu Razvan - Facebook

Nu scăpăm de praful saharian

Praful saharian se va menține deasupra teritoriului României luni și marți, iar depunerile de praf vor fi observate în vest, nord şi centru, unde sunt prognozate ploi.


„La finalul lunii martie, circulaţia predominant sud-vestică a favorizat pătrunderea unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană deasupra României. 

În perioada 1 aprilie, ora 10:00 - 2 aprilie, ora 22:00 se vor menţine particule de praf deasupra teritoriului României, iar depuneri de praf vor fi observate începând cu noaptea de luni spre marţi, în vest, nord şi centru, unde sunt prognozate ploi", se arată în comunicatul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nu scăpăm de praful saharian. Care sunt cele mai afectate zone.

Val de praf saharian peste România! Transilvania, printre regiunile afectate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter