Actualitate

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer beat a fugit de polițiști.

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca, unde un șofer a fugit de polițiști, acesta fiind beat.

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca. Sursă foto: pixabay.com Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca. Sursă foto: pixabay.com

 

 


Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca, unde un șofer a fugit de polițiști, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, când polițiștii clujeni au făcut un semnal de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Muncii, însă șoferul nu a oprit. 


„În cursul dimineții de miercuri, 13 martie, în jurul orei 05.15, echipajele de poliție au fost sesizate despre un autoturism condus de o persoană, posibil aflat sub influența băuturilor alcoolice. 

Ulterior, un echipaj rutier a identificat în trafic autoturismul pe Bulevardul Muncii, efectuând imediat semnal de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea. Acesta a fost urmărit de polițiști pe o distanță de aproximativ 1 kilometru. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca”, au precizat cei de la IPJ Cluj. 


După ce a fost prins, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest.

„La testarea cu aparatul drugtest au rezultat indicii cu privire la prezența substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis IPJ Cluj.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șoferi beți, drogați sau fără permis, prinși pe străzile din Cluj, în weekend

Ultimele Stiri
abonare newsletter