Actualitate

Un clujean a vrut să intre în casă peste fosta iubită cu un cuțit. S-a automutilat și a ajuns la spital. FOTO

Un tânăr din Cluj-Napoca fost prins de jandarmi după ce vrut să intre în casă peste fosta concubină cu un cuțit. Acesta s-a automutilat și a ajuns la spital.

Un tânăr din Cluj-Napoca fost prins de jandarmi după ce vrut să intre în casă peste fosta concubină cu un cuțit/ Foto: Jandarmeria Cluj - Facebook Un tânăr din Cluj-Napoca fost prins de jandarmi după ce vrut să intre în casă peste fosta concubină cu un cuțit/ Foto: Jandarmeria Cluj - Facebook

 

 


Un bărbat de doar 20 de ani a ajuns la spital după ce s-a automutilat în fața apartamentului fostei concubine, în cartierul Mărăști.

 


Din cauza geloziei, un bărbat a încercat să intre cu un cuțit peste fosta sa concubină. După ce a văzut că aceasta nu-i deschide, bărbatul s-ar fi automutilat provocându-și mai multe răni pe corp.

Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv.


„Pe fondul geloziei, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca a venit înarmat cu un cuțit la domiciliul fostei partenere de viață, conflictul fiind aplanat de jandarmi.

Luni seara, în urma unui apel la SNUAU 112 privind tulburarea ordinii și liniștii publice, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti.


Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv.

Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului pe care au găsit-o în scurt timp. În urma somațiilor, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuțit de mici dimensiuni.


Având în vedere că bărbatul prezenta plăgi la nivelul brațului stâng, necesitând îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii. Se pare că bărbatul gelos, în vârstă de 20 de ani, a avut un cuțit cu care a lovit ușa fostei partenere și văzând că nu îi deschide, s-a automutilat provocându-și mai multe răni pe corp.

Până la sosirea ambulanței, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor. Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea persoanei lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale”, a transmis Jandarmeria Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un deținut s-a automutilat și a înghițit un acumulator. Ce au descoperit medicii

Mașina MÂNJITĂ cu KETCHUP și chiloții pe oglindă! Mesaj de gelozie de la amantă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter