Actualitate

Încă o zi cu vreme bună și maxime de peste 20 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Marți, 27 februarie, se anunță o zi cu vreme călduroasă și valori termice de peste 20 de grade Celsius. Vezi prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru marți, 27 februarie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru marți, 27 februarie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vreme răcoroasă în dimineața zilei de marți, 27 februarie, însă valorile termice vor atinge pe parcursul zilei maxime de peste 21 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. 

 


Vremea se menține frumoasă, cu un cer variabil sau parțial înnorat și vânt moderat. În continuare, temperaturile sunt peste cele obișnuite.  Astfel, maximele zilei se vor încadra între 13 și 21 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 8 grade Celsius. 

CITEȘTE ȘI: 
Vreme caldă în Cluj-Napoca! Prognoza meteo pe toată săptămâna.

În Transilvania, temperaturile sunt reci dimineață însă pe parcursul după-amiezii valorile maxime vor ajunge la 14-18 grade Celsius. 


În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și șanse slabe de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține în jurul valorilor de 17-18 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă în Cluj-Napoca! Prognoza meteo pe toată săptămâna.

abonare newsletter