Actualitate

Femeia din Dej dată dispărută a fost găsită moartă

Femeia de 38 de ani din Dej, dată dispărută duminică, 18 februarie, a fost găsită moartă pe un câmp.

Femeia a fost găsită moartă/ Foto: IPJ Cluj Femeia a fost găsită moartă/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Femeia în vârstă de 38 de ani din Dej, dată dispărută de familie încă de duminică, a fost găsită decedată de echipele de căutare, miercuri, potrivit surselor monitorulcj.ro.

 


Femeia a plecat de la domiciliu duminică, 18 februarie, și nu a mai putut fi contactată de familie. În cursul zilei de marți, polițiștii au cerut ajutorul clujenilor pentru găsirea femeii.

Reporterii monitorulcj.ro au solicitat informații suplimentare Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, care vor fi publicate în acest articol.


Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit pe un câmp din Ocna Dej.

Update ora 15:13


„La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 12.30, pe un teren viran din cartierul Ocna Dej, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au descoperit cadavrul unei femei.
Din verificările preliminare efectuate în cauză s-a constatat că este vorba despre femeia din municipiul Dej, sesizată ca fiind plecată voluntar, din data de 18 februarie.
În cauză sunt derulate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală, în vederea stabilirii cauzei decesului”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei adolescente, date dispărute dintr-un centru de plasament. Au fost găsite de polițiștii clujeni.

abonare newsletter