Actualitate

Femeie din Dej, dată dispărută de familie. Ați văzut-o?/ UPDATE: Femeia a fost găsită moartă.

O femeie în vârstă de 38 de ani din municipiul Dej a fost dată dispărută de către familie. A plecat de acasă și nu a mai răspuns la telefon.

O femeie în vârstă de 38 de ani din municipiul Dej a fost dată dispărută de către familie. FOTO: IPJ Cluj O femeie în vârstă de 38 de ani din municipiul Dej a fost dată dispărută de către familie. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Poliția municipiului Dej a fost sesizată, luni, 19 februarie, despre faptul că familia numitei Mihuț Mihaela-Camelia, în vârstă de 38 de ani din municipiul Dej, nu mai cunoaște informații despre aceasta, neputând fi contactată din data de 18 februarie, din jurul orei 16.30, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

 


 SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65 m, greutate aproximativă 85-90 kg, păr vopsit blond, poartă ochelari de vedere. 

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată o geacă de culoare neagră cu glugă, o pereche de blugi de culoare albaștri și pantofi sport negri.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Update, 21 februarie, ora 14:57


Femeia a fost găsită moartă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei adolescente, date dispărute dintr-un centru de plasament. Au fost găsite de polițiștii clujeni.

abonare newsletter