Actualitate

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN1 E60 între Huedin și Poieni.

Drumarii intervin pe DN1, între Cluj și Oradea, pentru amplasarea unor parapete de protecție. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență între localitățile Huedin și Poieni.

Restricții de circulație între Huedin și Poieni, pe DN1. Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj Restricții de circulație între Huedin și Poieni, pe DN1. Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj

 

 


Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj au anunțat restricții de circulație pe DN1E60, cu ocazia montării parapetelor de protecție rigide pe zona mediană, în vederea creșterii siguranței participanților la trafic și reducerea numărului de accidente rutiere. 

 


Lucrările se vor executa pe sectoarele:

  •  km 536+193 – km 536+336 – în afara localității (între localitățile Huedin și Poieni);
  •  km 537+233 – km 537+449 – în afara localității (între localitățile Huedin și Poieni);
  •  km 551+604 – km 551+685 – pe raza localității Negreni;
  •  km 554+477 – km 554+560 – pe raza localității Negreni.
Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj 

 


 Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a mai anunțat că circulația se va desfășura alternativ, dirijată de Poliția Rutieră. 

 „Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră”, se mai arată în mesajul transmis. 


Sursă foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj 

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autocarele de înlocuire a trenurilor pe ruta Cluj-Oradea, introduse de CFR Călători la jumătate de an de la închiderea liniei de cale ferată

Ultimele Stiri
abonare newsletter