Actualitate

Accident mortal în localitatea Dumbrava. Un bărbat și-a pierdut viața.

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident petrecut între o autouitilitară și un autotren, în localitatea Dumbrava.

Accident mortal în localitatea Dumbrava  Foto: ISU Cluj Accident mortal în localitatea Dumbrava Foto: ISU Cluj


 

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 2 Cluj-Napoca și Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, pe raza localității Dumbrava. Din primele date, în accident au fost implicate un autotren și o autoutilitară. În autoutilitară se află încarcerat un bărbat, inconștient. Echipajele lucrează pentru descarcerare. Alte două persoane, conștiente și cooperante primesc îngrijiri medicale. La fața locului au fost alocate două autospeciale cu modul de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD”, au transmis initial reprezentanții ISU Cluj.  

Ulterior, aceștia au precizat: „Bărbatul a fost descarcerat, însă din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața”. 


Traficul este blocat pe sensul de mers Cluj-Bihor, până la finalizarea cercetărilor la fața locului, au transmis și reprezentanții IPJ Cluj.

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier înregistrat pe  DN1 – E60, localitatea Dumbrava, între o autoutilitară și un ansamblu de vehicule (cap tractor+ semiremorcă). Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că șoferul ansamblului de vehicule, respectiv un bărbat, de 38 de ani, din județul Brăila, care circula pe direcția Bihor-Cluj, în condiții de carosabil umed ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând cu semiremorca autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca.


Din nefericire, în urma evenimentului, a rezultat decesul bărbatului de 49 de ani și rănirea pasagerului din autoutilitară, respectiv un bărbat de 52 de ani.
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au spus reprezentanții IPJ Cluj. 


Update ora 19:26

„Conducătorul ansamblului de vehicule, în vârstă de 38 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. Dreptul acestuia de a conduce vehicule era suspendat din data de 6 ianuarie 2024, pentru 90 de zile.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în localitatea clujeană Poieni. Un bărbat a rămas încarcerat.

Tânără de 18 ani rănită într-un accident cu un ATV, la Arieșeni. Victima, scoasă din râpă de salvamontiști, preluată de un echipaj SMURD.

Accident rutier pe strada 1 Mai din Dej

Ultimele Stiri
abonare newsletter